Cinci cetăţeni din Sri Lanka, prinși în timp ce încercau să intre ilegal în România, pe la Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Cinci persoane, o femeie şi patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 48 ani, din Sri Lanka, au fost prinse în timp ce încercau să intre ilegal în România, pe la Vicovu de Sus.

frontiera ucraina

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, cele cinci persoane au fost depistate duminică, 27 decembrie, în jurul orei 22.00, în apropierea frontierei de stat, deplasându-se pe direcţia localităţii Vicovu de Sus.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului Poliției de Frontieră pentru cercetări, ocazie cu care au declarat că intenţionau să ajungă într-o ţară din Spaţiul Schengen.

„În cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, iar conform acordului încheiat cu Ucraina, migranţii au fost predaţi autorităţilor de frontieră ucrainene, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a declarat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de