Amenzi în valoare de 90.000 lei aplicate de polițiștii suceveni în perioada Crăciunului


Intră acum și în grupul de

În perioada 24- 27 decembrie 2015 polițiștii rutieri suceveni au aplicat amenzi în valoare de 90.000 lei și au reținut 33 de permise de conducere și opt certificate de înmatriculare.

politie amenzi

Potrivit IPJ Suceava, în perioada Crăciunului, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din teritoriu, sprijiniţi de poliţiştii de siguranţă publică, au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ în vederea depistării șoferilor care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care încalcă regimul legal de viteză.

Astfel, oamenii legii au constatat 19 infracţiuni rutiere și au aplicat 333 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 90.000 lei, din care 171 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reţinute pentru abateri la regimul rutier 33 de permise de conducere, din care 15 pentru consum de alcool, 14 pentru viteză și 4 pentru alte abateri, dar și opt certificate de înmatriculare.

„Pentru identificarea şoferilor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice au fost testate cu aparatul etilotest peste 250 de persoane”, au arătat polițiștii suceveni. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de