Accidente pe bandă rulantă, în județul Suceava, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum


Intră acum și în grupul de

Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum mai mulți șoferi, dar și pasagerii care se aflau în mașinile acestora au fost răniți în accidente rutiere. În dimineața zilei de marți accidentele au fost pe bandă rulantă, la Milișăuți, Zamostea și Fundu Moldovei.

copaci, zapada, drum, ninsoare, iarna (1)

Potrivit Poliției Județene, marți, în jurul orei 07.30, un bărbat de 38 de ani din comuna Grămeşti, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 291A, în interiorul comunei Zamostea, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Polițiștii au arătat că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv curbă deosebit de periculoasă şi carosabil acoperit cu polei.

În urma impactului au fost rănite uşor două femei din comuna Grămeşti, una de 38 de ani şi cealaltă de 58 de ani, pasagere în autoturism.

Ulterior, la ora 07.40, a avut loc un nou accident, în interiorul oraşului Milişăuţi. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo un cetățean ucrainean de 26 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens și a acroșat un cap tractor parcat regulamentar în afara părții carosabile.

Șoferul mașinii a fost accidentat grav, el fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Un alt accident produs pe seama neadaptării vitezei la condițiile unui carosabil umed a avut loc în jurul orei 07.45, în interiorul comunei Fundu Moldovei.

Un tânăr de 25 de ani, din comuna Mălini, ce conducea o autoutilitară cu remorcă nu a adaptat viteza și astfel a intrat în derapaj cu remorca, intrând totodată în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de o femeie de 47 de ani, din comuna Fundu Moldovei.

În urma impactului o femeie de 59 de ani a fost rănită grav, iar una de 50 de ani a fost rănită ușor, ambele din comuna Fundu Moldovei, pasagere în autoturismul care circula regulamentar.

Polițiștii suceveni au testat cu aparatul etilotest toți șoferii implicați în accidente, rezultatele fiind negative. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de