20 de clienți Iulius Mall Suceava au avut un Crăciun High Definition


Intră acum și în grupul de

În acest an, Moșul de la Iulius Mall Suceava le-a adus clienților cadouri în pas cu tehnologia. Cei mai norocoși 20 de cumpărători au fost premiați cu televizoare inteligente, în campania „Crăciun High Definition”.

Potrivit unui comunicat al complexului comercial, cu ocazia sărbătorile de iarnă, Iulius Mall Suceava i-a ajutat pe clienții săi să se bucure de un „Crăciun High Definition”, oferindu-le televizoare inteligente și alte 3.000 de premii.

Iulius Mall Suceava

Zilnic, în perioada 5 – 24 decembrie 2015, un client norocos a plecat de la cumpărături cu un televizor de ultimă generație. Pe lista celor care au câștigat, la extragerile zilnice, un Curved Smart TV LED Samsung, cu ecran curbat și diagonala de 138 cm, sau un Smart TV LED Samsung, cu diagonala de 101 cm, se numără: Cristina Ioana Serediuc, Bogdan Ionuț Ghițun, Ioan Bogdan Gandac, Ionuț Pruteanu, Paul Ionuț Danelco, Oana Corina Ciobanu, Alexandru Obreja, Vasile Păcurari, Camelia Ciuclă, Ianina Vatareșen, Ionela Alexandra Petrăreanu, Elena Coteț, Costică Țugui, Laura Maria Ungureanu, Anca Elisabeta Călin, Elena Onciu, Aronel Sorin Popovici, Maria Olariu, Paula Drelciuc și Alina Marțolea.  

Tolba Moșului a fost plină cu alte 3.000 de cadouri oferite clienților pentru cumpărăturile din magazinele Iulius Mall Suceava: bilete pentru două persoane la cele mai tari filme difuzate de Cinema City, vouchere de cumpărături, cadouri dulci, jucării de pluș și băuturi răcoritoare”, se arată în comunicatul Iulius Mall.

Sursa citată precizează că premiile surpriză şi evenimentele spectaculoase vor continua la Iulius Mall Suceava şi în 2016. 


Intră acum și în grupul de