Amenzi de peste 127.000 de lei și 28 de permise reținute, în urma unei acțiuni a polițiștilor rutieri suceveni. Peste 350 de șoferi au suflat în alcooltest


Intră acum și în grupul de

Peste 350 de șoferi au fost testați cu alcooltestul, fiind aplicate sancţiuni de peste 127.000 lei, în cele cinci zile de controale efectuate de polițiștii rutieri suceveni, în perioada 30 decembrie 2015-3 ianuarie 2016.

Potrivit IPJ Suceava, în perioada menționată, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu sprijiniţi de lucrători de siguranţă publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră, inclusiv din cadrul secţiilor de poliţie rurală, au organizat şi desfăşurat acţiuni pe linie de alcool şi pe linia combaterii excesului de viteză, pe drumurile publice din judeţ.

accident alcooltest

”Astfel, au fost constatate 8 infracţiuni, din care 5 pentru alcoolemie, una pentru refuz alcoolemie, una pentru conducere fără permis de conducere şi una pentru auto neînmatriculat. Au fost, de asemenea, reţinute 5 certificate de înmatriculare și 28 de permise de conducere, din care 18 pentru viteză, 4 pentru depăşiri, 3 pentru alcool şi încă 3 pentru alte cauze”, arată sursa citată.

IPJ Suceava mai precizează că în această perioadă, au fost testaţi cu aparatul etilotest peste 350 de conducători auto, fiind aplicate în total peste 400 de sancţiuni, în valoare de 127.235 lei. (Irina L.)


Intră acum și în grupul de