Femeie din comuna Fântânele accidentată de un șofer beat care a părăsit locul faptei


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 46 de ani, din comuna suceveană Fântânele, care se deplasa pe partea stângă a părţii carosabile din localitate, a fost accidentată de un șofer beat care a părăsit locul faptei.

ambulanta noaptea

Potrivit Poliției Județene, evenimentul rutier a avut loc vineri seara, în jurul orei 20:50, șoferul care a provocat accidentul deplasându-se în aceeaşi direcţie de mers cu pietonul. Bărbatul a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a acroșat-o pe femeia de 46 de ani, după care a părăsit locul accidentului.

În urma impactului, localnica a fost rănită ușor.

Polițiștii au reușit să găsească mașina implicată în accident, aceasta fiind abandonată în curtea unei locuințe din comuna Fântânele. După circa trei ore oamenii legii l-au găsit și pe șofer, un bărbat de 57 de ani, din Comuna Vereşti.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la spital  i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat al Poliției Județene.

Bărbatul de 57 de ani s-a ales cu un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de