Tânăr din Ulma arestat preventiv după ce a încercat să violeze o bătrână de 87 de ani


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna suceveană Ulma, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a încercat să violeze săptămâna trecută o bătrână de 87 de ani din localitate. Anchetatorii au stabilit că tânărul nu se află la prima abatare, în urmă cu doi ani și jumătate el a mai încercat să o violeze pe bătrână.

arestat catuse

Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, Dumitru Marian Morțun este cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de tentativă la infracţiunea de viol şi lovire sau alte violenţe după ce în noaptea de 6 spre 7 ianuarie a.c. a dat buzna în casa unei bătrâne de 87 de ani din Ulma.

Tânărul este acuzat că a încercat să întreţină raporturi sexuale cu bătrâna, împotriva voinţei acesteia, după care i-a aplicat mai multe lovituri, cauzându-i leziuni care necesită între 14 și 16 zile de îngrijiri medicale.

Procurorii au mai arătat că Dumitru Marian Morțun a mai încercat să violeze aceeași bătrână, la data de 15 iulie 2013, motiv pentru care a fost condamnat la data de 29 ianuarie 2014 la trei ani de închisoare. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de