Liberalii il avertizeaza pe senatorul Flutur ca nu este in masura sa faca consiliere pe probleme de agricultura


Intră acum și în grupul de

PNL Suceava îi solicita fostului ministru al Agriculturii, senatorul sucevean Gheorghe Flutur, sa nu mai dea sfaturi în domenii în care „a esuat lamentabil” avertizându-l ca „ulciorul nu merge de multe ori la apa” nici în Comunitatea Europeana.

Vicepresedintele PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, a declarat, miercuri, într-o conferinta de presa ca Gheorghe Flutur îsi doreste sa devina consilier al ministrului Agriculturii, Dacian Ciolos, care a fost consilier pe probleme europene al lui Gheorghe Flutur.

„Domnul Flutur si-a oferit „expertiza” în problemele agriculturii”, a spus Mihai Steiciuc, care a aratat ca, probabil, Gheorghe Flutur „vrea sa-l învete pe noul ministru cum sa minti Comunitatea Europeana pe problema APIA”.

„El a facut-o si i-a mers. Nu a învatat ca „ulciorul nu merge de multe ori la apa” nici pe meleagurile Sucevei dar nici în Comunitatea Europeana. PNL Suceava îl atentioneaza pe domnul Flutur sa nu mai dea sfaturi pe probleme la care a esuat lamentabil”, a mai spus vicepresedintele PNL Suceava.


Intră acum și în grupul de