Trafic rutier blocat timp de o ora pe un sens in Draguseni din cauza unui accident


Intră acum și în grupul de

Timp de o ora, circulatia a fost blocata pe un sens de mers în Draguseni dupa ce un autoturism a accidentat grav un barbat ce nu s-a asigurat atunci când a traversat drumul. Potrivit IPJ Suceava, marti seara, în jurul orelor 19.35, pe D.N. 2, în interiorul localitatii Draguseni, A. Ioan, de 33 ani, din orasul Gura Humorului, conducator auto, posesor al permisului de conducere categoriile „B,C” din 1993, în timp ce conducea un autoturism marca VW , a surprins si accidentat pe C. Petrea, de 71 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis si fara sa se asigure.

În urma accidentului, a rezultat vatamarea corporala grava a pietonului, care a fost  transportat la spital, stabilindu-se ca necesita pentru vindecare un numar de circa 28-30 zile îngrijiri medicale. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit IPJ, traficul rutier pe segmentul de drum pe care s-a produs accidentul, a fost blocat pe un sens de mers circa 60 minute, fiind dirijat în permanenta de lucratorii de politie prezenti la fata locului.


Intră acum și în grupul de