Orbit de faruri a accidentat grav un pieton


Intră acum și în grupul de

Un tânar din Slatina a fost accidentat grav de catre un autoturism al carui sofer a fost orbit de farurile autovehiculelor ce veneau din sens invers. Potrivit IPJ Suceava, marti seara, în jurul orelor 22.45, pe D.N. 2 H, în afara  localitatii Granicesti, L. Constantin, de 54 ani, din municipiul Radauti, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 1979, în timp ce conducea un autoturism marca Audi, fiind orbit de farurile autovehiculelor care circulau din sens opus, a surprins si accidentat pe A. Dumitru, de 24 ani, din comuna Slatina, care se deplasa în calitate de pieton pe partea dreapta a drumului, în aceeasi directie de mers.

În urma accidentului, a rezultat vatamarea corporala grava a pietonului, care a fost  transportat la spital unde s-a stabilit ca necesita pentru vindecare circa 30 zile îngrijiri medicale. I s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de