Bărbat prins în flagrant în timp ce oferea 200 lei unui polițist care l-a depistat transportând coarne de cerb fără acte


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost pus sub contol judiciar timp de 60 de zile, după ce a fost prins în flagrant în timp ce oferea o sumă de bani unui polițist pentru a scăpa de un dosar penal.

coarne cerb 1

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, miercuri, 13 ianuarie 2016, Marian Andrei Moldovan a fost depistat în trafic transportând coarne de cerb, fără a deţine documente de provenienţă.

Din acest motiv, agentul de poliţie care l-a oprit i-a adus la cunoştinţă inculpatului că urmează să întocmească acte de constatare a infracţiunii săvârşite, incriminate de prevederile art. 44 lit. d din Legea nr. 407/2006, legea vânătorii şi protecţiei fondului cinegetic.

Pentru ca polițistul să-şi încalce atribuţiile de serviciu şi să nu-i întocmească dosar penal, bărbatul i-a spus agentului că îi oferă suma de 300 de lei, din care i-a dat 200 de lei.

Flagrantul a fost constatat de o echipă constituită din procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava şi lucrători de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava.

„S-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Moldovan Marian Andrei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită şi s-a luat faţă de acesta măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de