Accident de muncă la Rădăuți: un muncitor a căzut de pe o schelă, de la o înălţime de aproximativ trei metri


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din județul Botoșani, angajat la o firmă din municipiul Rădăuţi, a ajuns în noaptea de sâmbătă spre duminică la spital, după ce a fost implicat într-un accident de muncă.

ambulanta noaptea

Poliția Județeană a informat că duminică, în jurul orei patru, polițiștii din Rădăuți au fost sesizații de medicii spitalului din localitate despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat un bărbat de 37 de ani din județul Botoșani, victima unui accident de muncă.

Potrivit sursei citate, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 03.30, în timp ce se afla pe o schelă în incinta unei hale a societăţii, bărbatul a căzut de la o înălțime de circa trei metri.

„Victima conştientă a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul Poliției Suceava.

Oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, în concurs cu infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.

De asemenea, Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava a fost sesizat despre incident de reprezentanţii societăţii comerciale. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de