O autoutilitară a ars ca o torță, în satul Sf. Ilie, în timp ce muncitorii unei firme puneau în funcțiune un contor de gaze


Intră acum și în grupul de

 

O autoutilitară a ars ca o torță, luni dimineața, pe raza satului Sf. Ilie din comuna suceveană Șcheia, în timp ce muncitorii unei firme puneau în funcțiune un contor de gaze.

microbuz incendiu

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, o echipă a unei societăţi comerciale executa luni, în jurul orei 10, la o locuinţă particulară din satul Sf. Ilie, lucrări de instalare şi punere în funcţiune a unui contor de gaze naturale.

Din cauza faptului că un dispozitiv de sudură acetilenică s-a defectat, gazele combustibile s-au aprins și s-au propagat la autoutilitara aflată în curte, existând pericolul unei explozii.

Găleată a precizat că pentru stingerea incendiului ce a pus în pericol și imobilul din curte au intervenit militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava cu o autospecială.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră, autoutilitara fiind mistuită de flăcări în proporţie de 90%.

De asemenea, în urma incendiului s-au degradat o fereastră termopan de la casa de locuit, o butelie de acetilenă şi una de oxigen.

„Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar prin intervenţia promptă a pompierilor militari s-a salvat locuinţa şi a fost îndepărtat pericolul de explozie”, a mai spus plt.adj. Alin Găleată. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de