Prefectul de Suceava vrea sa mearga cu bicicleta la birou


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a declarat vineri, într-o conferinta de presa ca este dispus sa vina cu bicicleta la birou si ca va încerca sa convinga cât mai multi salariati ai Prefecturii sa o faca, daca primarul Sucevei, Ion Lungu, va introduce trasee pentru biciclete în oras.

Orest Onofrei a aratat ca este dispus sa faca personal un studiu privind zonele unde poate fi delimitat traseul pentru biciclete, de la el acasa la sediul Prefecturii. Prefectul Sucevei mentioneaza ca este foarte important sa se dea un semnal ca populatia sa înceapa sa foloseasca bicicletele pentru a circula prin oras deoarece este o solutie privind deblocarea traficului rutier din municipiu.

La rândul sau, primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat ca saluta initiativa prefectului si a anuntat ca din primavara anului viitor va începe delimitarea sectoarelor destinate circulatiei bicicletelor.

Acesta a spus ca pistele pentru biciclisti vor fi astfel facute încât sa se poata circula dintr-un capat în celalalt al orasului, cu cât mai putine zone întrerupte.


Intră acum și în grupul de