Faza judeţeană a Concursului sportiv “Special Olympics” pentru persoane cu dizabilităţi debutează, joi, la Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Faza judeţeană a Concursului sportiv “Special Olympics” pentru persoane cu dizabilităţi se va desfăşura, joi şi vineri, la Gura Humorului, competiţia sportivă, ajunsă la cea de a treia ediţie, va avea trei probe, respectiv badminton, înot şi săniuţă.

DGASPC suceava

Potrivit unui comunicat de presă al DGASPC Suceava, cea de a treia ediţie a Concursului sportiv  ”Special Olympics” este organizată  la Gura Humorului  de Asociaţia Judeţeană “Sportul pentru toţi” Suceava, deschiderea oficială a competiţiei urmând să aibă loc, joi, la ora 8,30, pe terenul de sport al Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă “Sf. Andrei” din localitate, iar probele din cadrul concursului vor fi la  categoriile badminton, înot, săniuță.

 

„Activitățile sportive sunt destinate copiilor cu dizabilitate intelectuală și abilități sportive scăzute și sunt realizate în  cadrul proiectului IRISES. În concurs vor participa beneficiari din cadrul Serviciilor Multifuncționale Gura Humorului, Serviciul Echipa Mobilă  Gura Humorlui din cadrul DGASPC Suceava și elevi de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă “Sf.Andrei” din Gura Humorului. La  finalul  competiției, toți participanții  vor primi diplome și dulciuri din partea sponsorilor: Asociația “Amicii” CSEI “Sf.Andrei” Gura Humorului,  SC.Artimar din Gura Humorului și reprezentanții proiectului IRISES”, se precizează în comunicatul DGASPC Suceava.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de