Accident în lanț la Gura Humorului: patru autovechicule implicate și două persoane rănite


Intră acum și în grupul de

Un accident în lanț s-a produs miercuri, în jurul orei 14.00, în orașul Gura Humorului, patru autovechicule fiind implicate. Doi bărbați au fost răniți ușor, însă nu au rămas internați în spital.

politie accident

Potrivit Poliției Județene, din cauza nepăstrării unei distanţe suficiente în mers faţă de autovehiculul din faţa sa, un tânăr de 27 de ani, din Gura Humorului, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus regulamentar în aceeaşi direcţie de un bărbat de 38 de ani, din oraşul Frasin.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani, a fost proiectat în autoturismul condus regulamentar în aceeaşi direcţie de mers de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Suceava, care, la rândul său, a fost proiectat în autoutilitara condusă de un bărbat de 43 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

„În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 37 de ani şi a unui bărbat de 33 de ani, din municipiul Suceava, pasager în autoturismul condus de acesta, cărora li s-au acordat îngrijirii medicale, însă nu au rămas internați în spital”, au informat reprezentanții Poliției Suceava.

Cei patru șoferi implicați în accident au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, oamenii legii au deschis un dosar penal ce va fi soluţionat procedural. (Mihaela Tcaciuc)

 

 

 


Intră acum și în grupul de