O parte a zonei centrale şi mai multe străzi din municipiul Suceava vor fi modernizate în acest an


Intră acum și în grupul de

O parte a zonei centrale şi mai multe străzi din municipiul Suceava vor fi modernizate în acest an, Consiliul Local urmând să aprobe, în prima şedinţă, proiectele care vizează finanţarea acestor investiţii.

Astfel, în şedinţa Consiliului Local din 28 ianuarie va fi supus dezbaterii proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico – economici actualizaţi ai obiectivelor de investiţii din cadrul proiectului „Reabilitarea zonei centrale a municipiului Suceava prin reabilitare pietonal, străzi şi iluminat” ce prevede lucrări de modernizare a zonei dintre Palatul Administrativ şi centrul comercial Bucovina.

strada suceava

În ceea ce priveşte acest proiect, primarul Ion Lungu a anunţat că s-a efectuat licitaţia şi se analizează ofertele depuse de trei participanţi, cu 1,57 milioane de lei , 1,6 milioane de lei şi 1,8 milioane de lei, iar de la semnarea contractului de execuţie, perioada de realizare a investiţiei este de 120 de zile.

Pe ordinea de zi mai sunt incluse mai multe proiecte de hotărâre pentru modernizarea unor străzi din municipiu.

Astfel, urmează să se aprobe realizarea modernizării străzii 28 Noiembrie, a străzii Stadionului, a străzii Lev Tolstoi, a străzii Micşunelelor şi străzii Constantin Moraru.

În aceeaşi şedinţă se vor aproba indicatorii tehnico – economici pentru proiectul de acoperire şi modernizare a Pieţei agroalimentare Burdujeni, dar şi un proiect de extindere a reţelei de iluminat public pe strada Aleea Jupiter.(N.B.)strada suceava (1)


Intră acum și în grupul de