Reduceri și mai mari de prețuri la colecțiile de sezon, în magazinele din Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Sezonul reducerilor de iarnă este în plină desfăşurare, motiv pentru care magazinele din Iulius Mall Suceava au tăiat şi mai mult din preţuri. Îmbrăcăminte, încălţăminte, bijuterii, cosmetice, decoraţiuni pentru casă şi jucării, toate pot fi achiziţionate, acum, la promoţii de nerefuzat.

Iulius Mall Suceava

„Sucevenii care au amânat sesiunile de shopping pot cumpăra acum piesele vestimentare la care visau, la reduceri substanțiale. În această perioadă, promoții de până la 70% sunt la mai multe magazine din Iulius Mall Suceava: Motivi, Terranova, Kenvelo, Nichi Cristina Nichita, Be You și altele. Prețuri reduse până la jumătate sunt în magazinele Pimkie, Steilmann, Bigotti, Dovani, Sofiaman, Motor, Junker și Valerio Studio. Discounturi de până la 40% sunt acum și la Jaquisse și Ely Alindor. De joi, 28 ianuarie 2016, C&A taie încă 50% din prețurile pieselor aflate deja la reducere. Pentru cei care vor să își reînnoiască garderoba, H&M a pregătit discounturi la o selecție de articole, iar ofertele continuă și în celelalte magazine din Iulius Mall.

Și la Intersport sunt promoții de până la 50%, pentru ca iubitorii de mișcare să se pregătească de practicarea sporturile preferate. Iar pentru prichindei, Dinoland are prețuri preferențiale, mai mici cu până la 50%.

Noutăți sunt și în magazinele de încălțăminte, cele mai semnificative promoții fiind la Salamander, de până la 70%, precum și la CCC și Medea, de până la 50%. Și pentru articolele de marochinărie de la Samsonite continuă reducerile, de până la 70%.

Doamnele şi domnişoarele pasionate de cosmetice vor fi deosebit de încântate să afle că Sephora a crescut procentele de reduceri până la 70%, iar la Pro Beauty Shop sunt de până la 50%. Mondo Kosmetik propune discounturi de până la 25%, Organic Store de până la 20%, iar Farmona de până la 10%.

Bijuterii şi accesorii cu tarife mai mici decât în restul anului se găsesc la magazinele Atlantis Gold – de până la 30%, Perla Neagră și Tres Joliede până la 20%.

Reducerile continuă și la decorațiuni și articole pentru casă, de până la 50%, la Your Home … Your Style, Deco Center,  Nu Mă Uita Decor și Top Shop”, au anunțat reprezentanții Iulius Mall Suceava.

Lista completă a promoţiilor de sezon se găseşte pe site-ul www.iuliusmall.com/suceava.


Intră acum și în grupul de