Fotbal. Liga Campionilor » Spaniolii sunt favoriti, dar oficialii si jucatorii romani au datoria sa spere intr-o victorie- marti, ora 21,45 la Pro TV, FC Sevilla – Steaua


Intră acum și în grupul de

În meciul de marti, de la Sevilla, spaniolii sunt favoriti, dar oficialii si jucatorii români au datoria sa spere într-o victorie. Petrazzini a muncit la “gazon” si a pregatit acest meci,  dar nu sunt de neglijat nici rugaciunile lui Becali de duminica, la Muntele Athos, unde finantatorul Stelei a lasat calugarilor 350.000 de euro cu promisiunea ca mai vine un milion daca echipa lui se va califica în optimile Champions League. Jucatorilor le-a promis, de asemenea, o prima de 30.000 de euro daca înving Sevilla si e clar ca, daca nu se întâmpla asa, nu motivatia financiara va fi de vina.

În partida de astazi, transmisa de Pro TV de la ora 21.45, spaniolii din tribune vor fi cu ochii pe Banel Nicolita, cel mai cunoscut stelist printre fanii si jucatorii Sevilliei.

Românii au plecat spre victorie cu un lot de 20 de jucatori din care lipsesc Lovin – cu entorsa, Golanski – nerecuperat, si fara mai vechii accidentati Radoi, Ghionea si Plesan. Vor fi disponibili tacticii abordate de Petrazzini portarii Zapata si Cernea, fundasii  Goian, Rada, Emeghara, Nesu, Baciu, Badoi si Petre Marin, mijlocasii Bicfalvi, Ovidiu Petre, Cristocea, Nicolita, Croitoru si atacantii Vali Badea, Dica, Victoras Iacob, Neaga, Zaharia si Surdu.

Partida FC Sevilla – Steaua, din grupa H a LC, va fi fluierata astazi la centru de italianul Roberto Rosetti, în vârsta de 40 de ani, arbitru UEFA din 2002. Barbat frumos si cu carisma, Rosetti este cunoscut ca fiind foarte darnic la împartit cartonase galbene în partidele pe care le conduce, date în dese rânduri, chiar fara avertismente preliminare. Cu Steaua, italianul s-a mai întâlnit o data într-un meci de Champions League. Tot el a oficiat la centru, în octombrie anul trecut, partida de la Bucuresti cu Real Madrid, terminata 1 – 4. Rosetti a condus si Nationala României în meciul cu Cehia (1 – 0), din preliminariile CM din 2006, dar si amicalul România – Germania (5 – 1).  

FC Sevilla, pentru prima data în faza grupelor în Champions League,  va intra pe teren cu „vânt la pupa” dupa victoria cu 2-0 în campionat, cu Levante (dupa alte partide esuate), cu ideea ca este mai buna decât Steaua. Vor ca si noi sa treaca de grupe, iar daca parerea atacantului Luis Fabiano este a întregii echipe, atunci sloganul spaniolilor este astazi „Nu ne vom împiedica de Steaua!”


Intră acum și în grupul de