Patru bărbați prinși în timp ce sustrăgeau motorină dintr-un tren internaţional de marfă, în apropiere de Dorneşti


Intră acum și în grupul de

Patru bărbați, trei ucraineni și un român, au fost depistați de poliţiştii de frontieră suceveni în timp ce sustrăgeau motorină din locomotiva unui tren ucrainean de marfă.

furt motorina (3)

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, marți, în jurul orei 13.00, un echipaj al poliţiei de frontieră Siret a observat în apropiere de localitatea Dorneşti un microbuz care staționa lângă linia ferată.

La scurt timp lângă microbuz a oprit un tren ucrainean de marfă, care circula către localitatea Vicşani.

„Din tren au coborât trei persoane care, împreună cu conducătorul maşinii au început să sustragă, din rezervorul locomotivei, carburant pe care l-au depozitat în mai multe recipiente”, a declarat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

furt motorina (2)

El a precizat că polițiștii de frontieră i-au reținut pe mecanicul locomotivei, ajutorul acestuia și şeful de manevră, cetăţeni ucraineni cu vârste cuprinse între 26 şi 35 ani, precum şi pe un tânăr de 23 ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava.

„La controlul efectuat asupra microbuzului au fost descoperite patru recipiente în care se aflau 720 litri de motorină, cantitate care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor”, a mai spus ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava.

Polițiștii continuă cercetările față de cei trei ucraineni pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare, iar față de cetăţeanul român pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la delapidare.

furt motorina (1)

Mai mult decât atât, autoutilitara cu care urma să fie transportată motorina a fost indisponibilizată la sediul poliţiei de frontieră pentru continuarea cercetărilor. (Mihaela Tcaciuc)

 

 


Intră acum și în grupul de