Gospodărie aflată în apropierea subunităţii de pompieri din Siret cuprinsă de flăcări


Intră acum și în grupul de

O gospodărie aflată în apropierea Gărzii de Intervenţie Siret a fost cuprinsă miercuri seara de un incendiu, la fața locului intervenind trei autospeciale de pompieri şi o ambulanţă SMURD.

pensiune incendiu pompieri noaptea

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, la sosirea echipajelor ardea acoperişul casei de locuit, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la anexele gospodăreşti.

„Datorită faptului că locuinţa se afla la mai puţin de un kilometru de sediul subunităţii de pompieri, militarii au ajuns imediat şi au localizat flăcările, salvând restul casei şi construcţiile din gospodărie, cu bunurile aferente”, a declarat plt.adj. Alin Găleată.

În urma incendiului au ars acoperişul casei şi bunuri depozitate în pod.

Găleată a precizat că pe timpul intervenţiei echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 55 de ani, care a suferit un atac de panică. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră, cauza probabilă de izbucnire a acestuia fiind efectul termic generat de coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de