Consiliul Judeţean Suceava desfiinţează Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului


Intră acum și în grupul de

Consiliul Judeţean Suceava va dezbate, vineri, un proiect de hotărâre propus de preşedintele instituţiei, Cătălin Nechifor, privind desfiinţarea Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului, această reorganizare având ca principal scop eficienţa, economicitatea şi eficacitatea activităţii CJ Suceava.

Această măsură vine şi ca urmare a solicitării Direcţiei de Drumuri şi Poduri din CJ Suceava care a solicitat o creştere a personalului, arată Nechifor în expunerea de motive.

Kaspruk nechifor cernauti mariuta (3)

Astfel, Cătălin Nechifor propune ca Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului Suceava să se desfiinţeze, activitatea acesteia urmând să fie preluată de o structură din cadrul aparatului de specialitate a CJ Suceava şi se creează astfel şi pentru proprietar o imagine de unitară şi fidelă a patrimoniului judeţean.

Personalul cu funcţii publice din DADPP şi o parte din personalul contractual urmează să fie preluat de CJ Suceava, iar restul personalului contractual de Direcţia de Drumuri şi Poduri din CJ Suceava şi se va ocupa cu monitorizarea activităţii de siguranţă a circulaţiei pe drumurile judeţene, administrarea patrimoniului drumurilor judeţene şi altor structuri specifice.

Totodată, toate bunurile DADPP vor trece în administrarea CJ Suceava, mai puţin a Centrului Călineşti care va trece în administrarea Direcţiei de Drumuri şi Poduri.

Desfiinţarea DADPP va intra în vigoare începând cu data de 1 martie 2016. (N.B.)


Intră acum și în grupul de