Harșovschi: De astăzi este operațional site-ul Cinematografului ”Modern” și se pot face rezervări on-line


Intră acum și în grupul de

 

Viceprimarul Lucian Harsovschi sustine o conferinta de presa la Primaria Suceava.

Harșovschi:

”An de an, aprobam bugetul pentru TPL ca sa imbunatatim calitatea transportului local din oras. TPL are acum 31 de autobuze mari, 5 maxi taxi si 2 microbuze cu 217 angajati. S-a aprobat un buget si in 2016 vom investi  intr-o hala.

In urma celor dispuse de Curtea de Conturi, in sfarsit, avem un CA la TPL si vom inainta propunerile pentru CA. Sunt cinci dosare si au fost selectati.

Majoritatea din CL a decis sa ne axam intai pe siguranta cetateanului care merge pe Areni si s-au alocat bani pentru consolidarea tribunelor 800.000 lei si refacerea vestiarelor. Vrem sa vedem unde putem amplasa o toaleta. Nocturna nu este o prioritate acum. Intai sa rezolvam cu toaleta si cu locurile de parcare.

Speram ca pana la inceperea sezonului sa fie la Suceava o echipa de fotbal pentru ca tot mai multi jucatori incep sa plece si nu e in regula asta.

Pentru handbal, in acest an, estimam sa alocam minim un milion de lei. Asta se va face in curand intr-o sedinta a CL.

Mai bine mai tarziu decat deloc, de azi este operational site-ul cinematografului ”Modern” si se pot face rezervari on-line.

Pana acum, au fost 11.115 persoane la filmele care au rulat. Dorim ca cinematograful sa aiba cat mai mult activitate si sa fie forfota acolo. Cei care doresc sa faca activitati culturale se pot adresa ca sa le punem la dispozitie sala.”


Intră acum și în grupul de