Directorul CSM Suceava, Vasilică Băiţan, în CA al TPL. Firma publică de transport va fi condusă şi de Alexandra Munteanu, Gabriel Petruc, Loredana Proţiencu şi Mihaela Siretean


Intră acum și în grupul de

Directorul CSM Suceava, Vasilică Băiţan, a fost selectat în Consiliul de Administraţie al societăţii de transport local TPL Suceava.

Alte patru persoane, Alexandra Irina Munteanu, Gabriel Petruc, Loredana Elena Proţiencu şi Mihaela Siretian, au depus dosare şi au fost admişi în Consiliul de Administraţie al TPL Suceava.

Vasilică Băiţan

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a declarat miercuri că, în conformitate cu legislaţia actuală, municipiul Suceava trebuie să propună membrii Consiliului de Administraţie al SC Transport Public Local SA, iar în acest sens au fost declanşate procedurile de selecţie.

În 8 decembrie 2015 a fost publicat în acest sens un anunţ în presa economică naţională, pe site-ul TPL şi Primăriei Suceava şi a fost demarată procedura de selecţie.

Până în 12 ianuarie, data limită, au depus dosare doar cinci persoane, exact cât era nevoie pentru acest for de conducere al TPL.

Cei cinci candidaţi au fost admişi în urma interviului şi a analizei dosarelor depuse.

Cei cinci urmează să fie validaţi de Adunarea Generală a Acţionarilor din TPL Suceava după care vor decide dacă se constituie în directorat sau vor desemna o echipă de conducere care să prezinte în 90 de zile un plan de management.


Intră acum și în grupul de