Tupeu la volan: Un bărbat din Frasin a șofat ani întregi cu un permis fals


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din oraşul Frasin, s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat în trafic fără permis de conducere. Mai mult decât atât, el a încercat să păcălească polițiștii, prezentându-le o fotocopie a unui permis eliberat de autoritățile italiene.

politist control volan

Potrivit Poliției Județene, bărbatul a fost oprit pentru control, pe DN 17, pe raza oraşului Frasin, miercuri dimineața.

„Solicitându-i-se să prezinte documentele sale şi ale autoturismului, susnumitul a prezentat o xerocopie a unui permis de conducere categoria „B”, eliberat de autorităţile italiene la data de 22.10.2005, pe numele său, având valabilitate până pe data de 22.10.2015, motivând faptul că originalul permisului de conducere este predat în vederea preschimbării, însă fără a prezenta şi o dovadă înlocuitoare pentru a confirma susţinerile sale”, se arată într-un comunicat al Poliției Județene.

În urma verificărilor amănunțite, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru niciun fel de categorie de autovehicule. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de