„Stare generala de lucru zi-lumina” instaurata de primarul Lungu pana la finalizarea lucrarilor de termoficare


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu a „decretat” joi, zile de lucru de 10 ore pâna la sfârsitul lunii octombrie motivul invocat fiind necesitatea finalizarii lucrarilor începute în municipiul resedinta de judet. Primarul a anuntat joi, într-o conferinta de presa ca a dat dispozitie sa se lucreze inclusiv duminica, pâna dupa amiaza. „Sâmbata vom avea un comandament la Termica SA cu privire la stadiul lucrarilor si speram sa putem urgenta finalizarea lor pâna la începutul saptamânii viitoare” a afirmat Ion Lungu.

Edilul sef al Sucevei a facut joi, un nou apel la întelegere, catre locuitorii orasului, afectati de lipsa caldurii, explicând în acelasi timp ca nu se poate face rabat de la calitatea lucrarilor, în joc fiind foarte multi bani si riscul de a se efectua lucrari gresite.

„Noi am mers la risc maxim atunci când am contractat aceste lucrari. S-au fortat un pic lucrurile pentru ca nu aveam încotro. Cu riscul de a mai întârzia una sau maxim doua saptamâni pe unele sectoare vom face lucrarile cu maxium de seriozitate”, a tinut sa precizeze primarul Sucevei. Ion Lungu a anuntat cu aceeasi ocazie ca dupa terminarea lucrarilor „ar trebui sa se observe o reducere semnificativa a pierderilor”.


Intră acum și în grupul de