Acasă Actualitate Intarzierea finalizarii lucrarilor de termoficare induc „exercitii de imaginatie” in randul unor...

Intarzierea finalizarii lucrarilor de termoficare induc „exercitii de imaginatie” in randul unor democrati


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al organizatiei municipale Suceava a PD, Mihai Stefanoia, l-a criticat joi, pe primarul în exercitiu al Sucevei, Ion Lungu pentru o lipsa de organizare în cadrul campaniei de înlocuire a tevilor de transport a agentului termic. Mihai Stefanoaia este nemultumit de faptul ca lucrarile au întârziat foarte mult si ca în Suceava sunt foarte multe santuri si gropi ce îngreuneaza consistent circulatia vehiculelor si cea pietonala.

„ (…)Surprins de faptul ca în municipiul Suceava nu e mereu vara, primarul Lungu a dat la o parte perdeaua de la fereastra biroului sau si a vazut ca afara ploua. S-a trezit, astfel, la Venetia, un oras fara gropi, pentru ca acestea sunt acum acoperite de apa. Suceava nu mai are probleme cu traficul.



Când ploua, santurile din oras pot fi cai de transport, chiar si pentru primarul urbei, caruia, pe lânga pelerina si casca, îi lipseste doar o camera de roata de tractor”, se spune într-un comunicat de presa semnat de Mihai Stefanoaia, în care îndeamna sucevenii la „exercitii de imaginatie” pe seama actualei stari de lucru din municipiul resedinta de judet.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version