A vrut să dea o corecție unui tânăr care i-a jignit prietena, dar a fost bătut crunt de o întreagă gașcă, în fața unui restaurant din Drăgușeni


Intră acum și în grupul de

Deranjat că un tânăr i-a jignit prietena în timp ce o conducea acasă, un individ a vrut să-i dea o corecție, însă a fost luat la bătaie de o întreagă gașcă.

bataie_scandal corectie

Fapta a avut loc în fața unui restaurant din Drăgușeni, în noaptea de 12 spre 13 iulie 2015, dar în cursul zilei de luni, 8 februarie a.c., procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a agresorilor.

Astfel, Ion Mihai Buta a fost trimis în judecată pentru comiterea tentativei la infracţiunea de omor, iar Vasile Andrei Guruzun, Vasile Marian Guruzun, Alexandru Vasilică Nechifor, Ionuț Bogdan Crăciun, Adi Cristinel Sasu și Costel Buciumanu pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Potrivit procurorilor suceveni, persoana vătămată T. A. se deplasa pe DC 8 dinspre localitatea Drăguşeni spre localitatea Broşteni împreună cu prietena sa, P.D.M., pentru a o conduce la domiciliu.

În timp ce treceau prin dreptul unui restaurant din localitatea Drăguşeni au observat parcate două autoturisme lângă care se aflau mai mulţi tineri care stăteau de vorbă.

Unul dintre aceştia, inculpatul Ionuţ Bogdan Crăciun, i-a adresat numitei P.D.M. cuvinte jignitoare, însă lucrurile nu au degenerat, persoana vătămată şi-a văzut de drum şi şi-a condus prietena la domiciliu.

Însă, la întoarcere, ajuns în faţa restaurantului, persoana vătămată s-a deplasat la un autoturism marca Opel Tigra în care se aflau inculpaţii Cristinel Sasu, Ionuţ Bogdan Crăciun, Ion Mihai Buta, Alexandru Vasilică Nechifor, Vasile Andrei Gurzun şi Vasile Marian Gurzun şi, dornic de a se răzbuna, a deschis portiera dreapta a autoturismului şi l-a lovit cu pumnul în plină figură pe Ionuţ Bogdan Crăciun.

În momentele imediat următoare, din acel autoturism au coborât toţi inculpaţii care s-au năpustit asupra persoanei vătămate, aplicându-i lovituri de pumni şi palme la nivelul corpului.

De asemenea, dintr-un alt autoturism a coborât inculpatul Costel Buciumanu şi fără niciun motiv întemeiat a intervenit în conflict şi l-a agresat pe T.A..

Cu toate că a căzut la pământ, tânărul a fost lovit în continuare de inculpaţi.

După ce l-au bătut zdravăn, inculpaţii au abandonat victima, şi au plecat, cu excepţia inculpatului Ion Mihai Buta care s-a năpustit asupra tânărului cu un cuţit tip briceag și i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul gâtului, spatelui şi mâinii drepte.

„Conform  concluziilor certificatului medico-legal emis de S.M.L. Suceava, T.A. M. a prezentat un număr de 8 plăgi tăiate, leziunile ce au necesitat pentru vindecare 15-16 zile îngrijiri medicale”, se menționează într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Dosarul urmează să fie soluționat de Tribunalul Suceava. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de