Șofer mort de beat depistat în urma unui accident provocat de o tânără care nu a dat prioritate, la Dumbrăveni


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Dumbrăveni, care s-a urcat beat la volanul mașinii a fost depistat de polițiști după ce o tânără din aceeași localitate a provocat un accident.

accident alcooltest

Potrivit Poliției Județene, evenimentul rutier a avut loc luni, în jurul orei 14.50, pe DN 29, pe raza comunei Dumbrăveni, chiar sub ochii polițiștilor.

Un echipaj din cadrul Poliției orașului Salcea și a Postului de poliție Dumbrăveni a observat în trafic un autoturism înmatriculat în străinătate care, după intersecția cu DJ 208B Verești, a pătruns pe contrasens și a oprit pentru câteva secunde pe acostament.

Ulterior, după ce mașina s-a pus în mișcare, șoferul nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar, intrând astfel în coliziune laterală cu acesta.

După tamponare ambele vehicule şi-au continuat deplasarea, iar din acest motiv polițiștii au trecut în urmărirea și oprirea mașinilor.

„Polițiștii au stabilit faptul că autoturismul înmatriculat în străinătate a fost condus de o tânără de 26 de ani, din comuna Dumbrăveni, iar celălalt autoturism implicat în eveniment de un bărbat de 47 de ani, din aceeași localitate”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

Cei doi șoferi implicați în accident au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul tinerei de 26 de ani și de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 47 de ani.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal, tânăra șoferiță fiind și amendată cu 1.050 lei pentru oprirea în loc nepermis și neacordarea de prioritate.

Totodată, ambilor șoferi li s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de