Bucovina va fi promovată la Târgul Regional de Turism “Vacanța“ Bacău

Consiliul Judeţean Suceava va participa, în perioada 4-6 martie a.c.,  la cea de-a treia ediţie a Târgului Regional de Turism “Vacanța“ Bacău. Evenimentul va avea loc în cadrul Centrului de Afaceri şi Expoziţii “Mircea Cancicov” Bacău.

targ de turism vacanta bacauAstfel, în cadrul standului județului Suceava, cu o suprafață de 8 mp,  vor fi expuse materiale de informare şi promovare turistică, respectiv: hărți turistice ale judeţului şi municipiului Suceava, broșuri de prezentare a Bucovinei ce cuprind informaţii legate de turismul cultural, activ şi rural, ghiduri de prezentare a judeţului şi a municipiului, albume, pliante și flyere de promovare a unităților de cazare din județ.

”Evenimentul, organizat în colaborare cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), doreşte să aducă la un loc agenţii de turism, hoteluri, pensiuni, restaurante, precum şi primării şi consilii judeţeane în special din zona Moldovei.

Târgul are ca scop prezentarea ofertelor turistice pentru anul în curs a diferiţilor touroperatori, agenţi economici şi a altor factori implicaţi în domeniul turistic din regiunea nord-est.

Această manifestare reprezintă pentru majoritatea expozanţilor o importantă platformă de reînnoire a relaţiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiţionali, dar şi de stabilire de noi contacte şi contracte”, se arată pe site-ul CJ Suceava. (Irina Lițu)