Catalin Nechifor candidat de pe locul 5 al listei PSD pentru alegerile europarlamentare a inceput campania


Intră acum și în grupul de

Ioan Catalin Nechifor, candidat de pe locul 5 al listei PSD pentru alegerile europarlamentare a început vineri, campania electorala în judetul Suceava, judet pe care îl reprezinta. Înaintea începerii campaniei propriu-zise, Catalin Nechifor a tinut sa fie prezent în localitatea Paiseni, la familia Grosaru, cea care a pierdut în urma cu 40 de zile pe unicul lor fiu, Ioan, cazut la datorie în Irak. Candidatul PSD a participat si la deschiderea unui proiect international, pe care Consiliul Judetean Suceava îl desfasoara împreuna cu Regiunea partenera Abruzzo din Italia si care se intituleaza „Femeia între trecut si viitor” (Donna tra passato e futuro).

La eveniment au participat si presedintele CJ Suceava Gavril Mîrza, vicepresedintele Regiunii Abruzzo Giovani dAmico, alaturi de peste 50 de femei si barbati,  interesati de pastrarea identitatii culturale românesti în contextul European.

Un alt moment important a fost inaugurarea sediului Primariei din comuna Hântasti, la care au participat peste 600 de persoane, majoritatea localnici, dupa care a urmat o deplasare a echipei de campanie, împreuna cu candidatul PSD în zona Radauti, unde au purtat discutii cu alegatorii.

Prim vicepresedintele PSD, Ioan Catalin Nechifor, a dat asigurari ca social – democratii suceveni vor aduce cel putin 100.000 de voturi „pentru”, la referendumul pentru votul uninominal, ceea ce înseamna practic scorul electoral al PSD la alegerile pentru Parlament din 2004, scor pe care social democratii suceveni doresc sa îl reconfirme si pentru Parlamentul European. Referitor la lansarea candidatilor PSD la Bucuresti, din data de  25 octombrie, la care a participat si presedintele României, Ioan Catalin Nechifor a declarat ca a fost un gest de normalitate si de acceptare fireasca într-un stat european. Reactia membrilor de partid a fost una  toleranta, chiar si atunci când actualul presedinte l-a atacat dur pe Ion Iliescu. Nechifor considera acest atac ca fiind de înteles, în

conditiile în care, la tribuna de la care s-a adresat, Traian Basescu îl avea în fata pe Adrian Nastase si în spate pe Mircea Geoana si Ion Iliescu. 


Intră acum și în grupul de