Campania de alegere a studenților reprezentanți a fost anulată la USV


Intră acum și în grupul de

Campania de alegere a studenților reprezentanți a fost anulată, joi, 11 februarie, la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava.

studenti

Anunțul a fost făcut de Ionuț Flutur, vicepreședinte al Asociației Studenților din Univeristatea Suceava (ASUS), motivul invocat fiind numărul contestaților primite de organizatori din partea studenților care susțin că nu au primit destule informații cu privire la desfășurarea campaniei.

„Organizatorul principal al Campaniei de Alegere a Studenților Reprezentanți dorește soluționarea contestațiilor și reclamațiilor aduse de studenți, cu privire la desfășurarea campaniei, prin suspendarea și reluarea acesteia în condiții optime, în luna martie”, a spus Ionuț Flutur.

El a menționat că orarul alegerilor de luna viitoare se va publica în timp util, iar candidaților pentru Consiliile Facultății și Senatul Universității li se va acorda o perioadă mai îndelungată în care să-și organizeze campania electorală, pentru a nu fi nevoiți să facă acest lucru în timpul alegerilor. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de