(FOTO) Fălticeneancă prinsă în Vama Siret cu țigări de contrabandă ascunse în cutii de prăjituri


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F.Siret- I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit, ascunse în cutii de prăjituri, 440 pachete de țigări ce urmau să ajungă pe piața neagră din România.

Ţigările, în valoare de 550 lei, au fost ridicate în vederea confiscării iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan, joi,  în jurul orei 23.50, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, C.Veronica, de cetățenie română, în vârstă de 57 de ani, domiciliată în municipiul Fălticeni, călătorind cu un autoturism marca Ford.

”Existând suspiciuni că aceasta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în cutii de prăjituri, cantitatea de 440 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană”, a arătat Poroch-Serițan.

tigari in cutii de prajituri (1) - Copy

El a precizat că țigările în valoare de 550 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei. (Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de