Traficul aerian pe Aeroportul Suceava în creştere odată cu intrarea în vigoare a programului de vară pentru companiile aeriene

Traficul aerian pe Aeroportul Suceava va fi în creştere odată cu intrarea în vigoare a programului de vară pentru companiile aeriene.

Deja compania naţională Tarom a anunţat că pentru cursele externe cu stop-over la Bucureşti transportul pe ruta Suceava-Bucureşti-Suceava este gratuit, iar din 18 iunie, pe perioada verii, va opera o cursă charter Suceava-Antalya cu plecare în fiecare sâmbătă la ora 14.15.

Tarom va opera curse cu over-night de luni până joi, o cursă spre Bucureşti vineri dimineaţa şi una dinspre Bucureşti duminică seara după programul prezentat mai jos.

oferta aeroport programului vară

Autorităţile sucevene continuă negocieri cu mai multe firme pentru deschiderea unor noi destinaţii externe, urmând ca în perioada următoare să fie făcute publice noile rute care vor intra în funcţiune.

Aeroportul Suceava a fost redeschis traficului intern şi internaţional în 25 octombrie 2015 după un amplu program de modernizare, iar din 12 noiembrie au fost reluate curse Tarom Bucureşti-Suceava-Bucureşti cu frecvenţă luni şi joi.(N.B.)