PD incepe campania… din Obcine


Intră acum și în grupul de

Echipa de campanie a PD Suceava va fi prezenta marti si miercuri în cartierul Obcine din municipiul resedinta de judet pentru a intra în dialog direct cu cetatenii pe probleme legate de Europa, dar mai ales despre problemele cu care ei se confrunta zilnic. Democratii spun ca demersul lor va continua si în celelalte zone ale Sucevei.

Vicepresedintele organizatiei municipale, Catalin Popescu a declarat ca pâna acum au fost purtate discutii cu locuitori ai cartierelor Zamca si Marasesti si ca întreaga campanie are un scop foarte bine determinat: „dialogul direct cu sucevenii”. „Echipa PD le-a reamintit locuitorilor din cartierele Zamca si Marasesti ca, pe 25 noiembrie, trebuie sa trimitem cei mai buni reprezentanti ai României în Parlamentul European.

Sucevenii stiu ca vocea lor în Europa trebuie sa fie una puternica, o voce care sa le apere interesele si sa colaboreze eficient cu institutiile statului, dar si cu organismele europene. Ei stiu de asemenea ca proiectul presedintelui României, Traian Basescu, de reformare a clasei politice, poate fi dus la îndeplinire numai daca fiecare dintre noi foloseste dreptul democratic de a vota”, a mai spus Catalin Popescu. Acesta sustine ca PD Suceava a decis ca prioritar realizarea unui „proiect care sa asigure sucevenilor dezvoltarea economica si socio-culturala, cu cheltuieli cât mai mici”, nedorind sa ofere deocamdata prea multe explicatii cu privire la acest lucru.


Intră acum și în grupul de