Pieton băut accidentat de un șofer care a părăsit locul faptei, la Buneşti


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 69 de ani, din comuna Bunești, a fost accidentat pe trecerea de pietoni de mașina condusă de un șofer care a părăsit locul faptei. Totodată, șoferul a acroșat și o altă mașină.

politie accident rutier

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 19.45, pe DN 2E, în interiorul comunei Buneşti.

„În timp traversa carosabilul pe marcajul pietonal de pe DN 2E, în interiorul comunei Buneşti, un localnic de 69 de ani, a fost acroşat ușor de un autoturism al cărui conducător auto, a virat stânga şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism aflat în depășirea sa și condus regulamentar de un bărbat de 29 de ani din judeţul Iași, după care şi-a continuat deplasarea”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

Șoferul de 29 de ani și pietonul au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 69 de ani.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, cercetările fiind continuate pentru identificarea autoturismului implicat în eveniment şi a conducătorului auto vinovat de producerea accidentului. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de