FOTBAL » „Magiun” ii ameninta cu bataia pe fotbalistii prinsi la baut


Intră acum și în grupul de

„Magiun” se zbate la UTA confruntându-se atât cu evolutiile proaste ale jucatorilor pe care se baza, dar si cu cei care nu ezita sa traga la masea prin baruri, fie înainte, fie dupa meciurile din campionat. Marin Barbu, antrenorul atât de iubit la Suceava, a fost informat ca, vinerea trecuta, trei fotbalisti de-ai sai, Todea, Pascovici si Mârne, au fost vazuti consumând bauturi alcoolice într-un restaurant din Arad. Alti doi, Edson si Simao, erau în aceeasi postura sâmbata, pe o terasa din localitate. Reactia lui „Magiun” a fost previzibila pentru cei care-i cunosc temperamentul. „Când îi mai vedeti prin astfel de locuri, chemati-ma si pe mine. Si daca  or vrea sa si danseze, îi dansez eu în pumni”, a declarat el unui reporter aradean.

La fel de suparat este Barbu si pe Iulian Hora, ale carui ultime evolutii în campionat au lasat de dorit. Pe tânarul  jucator convocat la Nationala de tineret a României nu l-a amenintat  cu bataia, dar dezamagirea lui a fost evidenta. „hora poate mai mult. Convocarea ar fi trebuit sa-i dea un imbold, dar se pare ca nu s-a întâmplat asa pâna acum”, a afirmat antrenorul care, la Suceava, este întotdeauna primit cu respect si prietenie.

UTA Arad a ramas în subsolul clasamentului Ligii, în zona rece a retrogradarii, si dupa numirea lui „Magiun” ca principal, la începutul lunii octombrie. În ultimele trei etape, „Batrâna Doamna” a înregistrat doua înfrângeri si un egal, în ultima etapa, cu Poli Iasi.


Intră acum și în grupul de