Principala preocupare a PC este sa-si atraga electoratul


Intră acum și în grupul de

Echipa organizatiei judetene a Partidului Conservator s-a lansat foarte serios în campania pentru alegerile euro-parlamentare din 25 noiembrie, scopul declarat fiind câstigarea simpatiei a peste 7 % din electoratul din judetul Suceava. Liderul judetean al PC, Costel Ignatescu a declarat la începutul acestei saptamâni ca partidul sau are suficiente resurse pentru a duce la bun sfârsit o campanie „decenta si civilizata, în care vom miza pe oferta noastra electorala si nu pe atacuri la adresa adversarilor politici”.

„Principala noastra preocupare va fi sa ne atragem electoratul de partea PC. Cine voteaza cu Conservatorii trebuie sa stie de ce se prezinta la vot si mai ales cu ce-i va ajuta PC. Afirmându-ne optiunea de a fi alaturi de nevoile de zi cu zi ale românului, vom fi exponentul unui veritabil prieten politic al fiecaruia. Proba onestitatii acestui demers este usor de facut. Chiar daca multe din initiativele partidului nostru au fost pe rând asumate de alte partide, memoria celor vizati de aceste proiecte nu ne va trada, iar continuitatea luptei alaturi de categoriile defavorizate ne situeaza pe o pozitie sociala ce merita transpusa într-o pozitie politica similara.

Sa fim, deci, atenti cu durerile locale ale comunitatilor si sa le oferim sprijin, cel putin la nivel de consultanta. Daca vom reusi sa trecem dincolo de zidul  dintre interesul politic de partid  si interesul social local si chiar cel individual, vom reusi, de fapt, sa scoatem la lumina natura conservatoare a acestui popor”, a declarat liderul judetean al PC.  

Costel Ignatescu este ferm convins ca demersurile facute în ultimii trei ani de PC vor fi recunoscute si apreciate de suceveni. Una dintre preocuparile conservatorilor suceveni rezida si în re-aducerea în tara a tinerilor care în momentul de fata sunt plecati la munca în strainatate. “Românii se disting prin încapatânarea cu care muncesc pentru a se întoarce acasa si a dovedi, construind case si îngrijindu-si parintii, ca sacrificiul de a trai departe de cei dragi nu a fost în zadar.

Oricât de greu a fost de trait în România, majoritatea conationalilor au gasit argumente pentru a fi mândri ca sunt români. Intrarea în UE a fost un eveniment asteptat si dorit, am devenit oficial a saptea tara europeana ca importanta, dupa criteriul numarului de locuitori, am dobândit sansa de a fi partasi la deciziile majore ale PE si primul exercitiu democratic dupa aderare este tocmai votul pentru europarlamentare. Haideti sa aratam europenilor ca suntem un partener serios si de încredere, cu vechi cetateni  europeni carora le lipsea doar confirmarea oficiala  a acestei calitati”, le-a transmis liderul PC Suceava simpatizantilor sai din judet, chiar de la tribuna de unde, duminica, au fost lansati candidatii PC pentru Parlamentul European.


Intră acum și în grupul de