Amenzi de peste 110.000 lei aplicate de polițiștii suceveni în weekend


Intră acum și în grupul de

Echipajele de Poliție Rutieră au împărțit sute de amenzi pe drumurile județului Suceava în weekend.

politie amenzi

Potrivit Poliției Județene, peste 200 de poliţişti rutieri şi de ordine publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră au fost prezenţi în weekend pe drumurile publice din judeţul Suceava desfăşurând activităţi de patrulare şi monitorizare a traficului rutier, în vederea prevenirii accidentelor şi creşterii gradului de siguranţă rutieră.

Astfel, au fost aplicate 402 sancţiuni contravenţionale în valoare de 118.810 lei, au fost constatate opt infracţiuni la regimul rutier şi au fost suspendate 18 permise de conducere, zece fiind pentru consumul de băuturi alcoolice.

De asemenea, au fost retrase 13 certificate de înmatriculare pentru neregulile constatate.

Mai mult decât atât, acţiunile de prevenire şi combatere a accidentelor rutiere au fost completate şi de acţiuni de control a transportatorilor de mărfuri şi persoane.

Au fost controlate 335 de vehicule şi au fost aplicate 102 sancţiuni contravenţionale, 23 pentru transportatorii de persoane şi 79 pentru transportatorii de mărfuri.

„Ca urmare a măsurilor dispuse, pe drumurile publice din judeţul Suceava nu s-au înregistrat evenimente rutiere soldate cu decese sau persoane rănite grav, traficul desfăşurându-se în condiţii de deplină siguranţă”, se menționează într-un comunicat al IPJ Suceava. (Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de