O femeie și doi copii au fost grav răniți în urma unui accident petrecut la Pojorâta


Intră acum și în grupul de

Trei persoane ce se aflau într-o mașină au fost grav rănite în urma unei ciocniri violente dintre un autoturism şi o autobasculantă. Accidentul a avut loc marți dimineață, pe raza comunei Pojorâta, victimele fiind scoase dintre fiarele contorsionate ale maşinii și transportate la spital.

accident pojorata (1)

Potrivit ISU Suceava, accidentul a fost anunțat la 7:39, la fața locului intervenind militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

De asemenea, în sprijinul pompierilor militari au intervenit şi două autosanitare de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

„În urma coliziunii dintre un autoturism şi o autobasculantă, au rezultat trei victime, o femeie cu doi copii, aceştia din urmă fiind prinşi între fiarele contorsionate ale maşinii”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.

accident pojorata (2)

El a precizat că femeia în vârstă de 29 de ani a fost scoasă din autoturism de participanţii la trafic, înainte de sosirea echipajelor de intervenţie, iar cei doi copii, o fetiţă de 11 ani şi un băiat de 6 ani, au fost extraşi de pompierii salvatori.

După ce li s-a acordat primul ajutor medical, cele trei victime au fost transportate la Centrul de Primire Urgenţe Câmpulung Moldovenesc, de unde au fost transferate, mai departe, către Spitalul Judeţean Suceava.

„Pompierii au luat măsurile specifice de siguranţă, au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateria de acumulatori. Concomitent, au intervenit pentru descarcerarea copiilor”, a menționat Găleată. (Mihaela Tcaciuc)

accident pojorata (4)

 

 


Intră acum și în grupul de