Gospodărie din Frătăuţii Noi cuprinsă de flăcări din cauza siguranțelor supradimensionate


Intră acum și în grupul de

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de marți spre miercuri la o gospodărie din localitatea suceveană Frătăuţii Noi, la fața locului intervenind patru autospeciale de pompieri.

Incendiu bogdaneasa falcari ISU pompieri1

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată, la sosirea echipajelor ardea acoperişul casei, construit pe astereală din lemn, cu învelitoare din tablă, şi exista pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la anexele gospodăreşti.

În urma incendiului ce a fost lichidat după aproximativ o oră au ars aproximativ 70 de metri pătraţi din acoperişul casei, precum şi materiale textile şi alte bunuri depozitate în pod.

De asemenea, flăcările au degradat pereţii unei camere de locuit şi podul casei, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de siguranţe fuzibile supradimensionate”, a declarat plt.adj. Alin Găleată.

El a precizat că nu s-au înregistrat victime, iar forţele care au intervenit au salvat restul casei şi anexele gospodăreşti. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de