Țigări de contrabandă ascunse în butelia de gaz a unei mașini, depistate de polițiștii de frontieră suceveni


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au confiscat miercuri dimineața, de la un cetățean ucrainean în vârstă de 52 de ani, aproape 500 de pachete de ţigări ascunse în butelia de gaz a mașinii cu care se deplasa.

tigari butelia de gaz (2)

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, în jurul orei 5.00, în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat cetăţeanul ucrainean S. Heorhii, în vârstă de 52 de ani, ce se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen.

În urma unui control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor, polițiștii de frontieră au descoperit, într-un loc special amenajat în butelia de gaz a autoturismului, cantitatea de 490 pachete de ţigări, marca Rothmans, de provenienţă ucraineană.

„Ţigările în valoare de 613 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei”, a declarat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a precizat că autoturismul în valoare de 13.500 a fost indisponibilizat în vederea confiscării, iar față de cetățeanul ucrainean polițiștii de frontiera au luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de cinci ani. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de