ISJ Suceava: 44 de cadre didactice titulare şi-au completat norma didactică pentru anul şcolar 2016-2017


Intră acum și în grupul de

Un număr de 44 de cadre didactice sucevene şi-au completat norma didactică pentru anul şcolar 2017-2017 în cadrul şedinţei publice organizate, marţi, de Comisia de mobilitate a personalului didactic din învăţământul preuniversitar.

ISJ Suceava didactice

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava, inspectorul şcolar Cezar Anuţei, a declarat, miercuri, pentru NewsBucovina că 44 de cadre didactice titulare şi-au completat, marţi, norma didactică în cadrul ședinței publice organizate de  Comisia de mobilitate a personalului didactic din învățământul preuniversitar, constituită la nivelul ISJ Suceava.

Anuţei a spus că disciplinele la care s-a completat norma didactică au fost biologie, educație fizică, educație muzicală, fizică, limba engleză, limba franceză, religie ortodoxă, educație tehnologică, istorie, chimie, educație plastică, limba și literatura română, matematică, etc.

El a precizat că cele mai multe completări de normă didactică au fost la disciplinele biologie – 5, fizică- 4, limba franceză- 4, educație fizică- 3, educație muzicală -3 şi limba engleză -3, în timp ce la celelalte discipline au fost câte una sau două situaţii de completare de normă.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de