Fotbal » Obiectiv pentru Zenga: locul doi sau „pa”!


Intră acum și în grupul de

Zilele lui Walter Zenga pe banca lui Dinamo sunt numarate. Egalul din Stefan cel Mare cu Poli Timisoara, cel de la Urziceni cu Unirea si, mai ales, jocul prestat de „câini” în aceste doua partide si nu numai clatina din ce în ce mai mult scaunul tehnicianului dinamovist.

Directorul executiv al gruparii campioane, Cristi Borcea, si-a marturisit nemultumirea fata de angajatul sau. „Dinamo nu e obisnuita cu asa ceva. Indiferent de echipa, mai ales în campionatul românesc, Dinamo trebuie sa atace si sa joace. Chiar daca am câstigat ultimele meciuri, la Târgu Jiu si la Farul, am suferit ca joc. Noi avem un contract cu Walter foarte clar si sunt sigur ca si el este nemultumit si va cauta sa remedieze toate minusurile care sunt la echipa în momentul de fata”, a declarat Borcea în cadrul unui talk-show televizat. Oficialul dinamovist a tinut sa îi impuna lui Zenga si un obiectiv pentru acest tur: locul doi sau demisia! „Daca Dinamo nu este în iarna pe locul unu sau pe locul doi, nici Mourinho nu sta la Dinamo”, a conchis Cristi Borcea.

Nici Vasile Turcu nu s-a declarat mai multumit de fostul atrenor al Stelei, actionarul „câinilor” precizând: „Declar cu mâna pe inima ca Dinamo, de când este ea Dinamo, nu a jucat stilul asta de joc. Daca aveam rezultate, nu era nicio problema.”


Intră acum și în grupul de