Peste 150 de șoferi testați cu aparatul etilotest, în cadrul unei acțiuni a Serviciului Rutier Suceava


Intră acum și în grupul de

Peste 150 de șoferi au fost opriți și testați de polițiști cu aparatul etilotest, în cadrul unei acțiuni a Serviciului Rutier Suceava.

accident alcooltest

Potrivit IPJ Suceava, miercuri și joi, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu, sprijiniţi de polițiștii de siguranţă publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră, inclusiv din cadrul secţiilor de poliţie rurală, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe drumurile publice din judeţ.

Acțiunea polițiștilor a vizat depistarea șoferilor care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care încalcă legislaţia rutieră în vigoare.

„Au fost constatate 13 infracţiuni rutiere din care 4 pentru alcoolemie, 1 refuz de recoltarea alcoolemiei, 8 alte cauze şi aplicate un număr de 47 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 8.295 lei”, au informat reprezentanții Poliției Județene.

Aceștia au mai arătat că au fost reținute două permise de conducere, iar trei certificate de înmatriculare au fost retrase.

În cadrul acțiunii polițiștii au testat cu aparatul etilotest 156 de șoferi. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de