Țigări ascunse în schimbătorul de viteze, pragurile şi portbagajul unei mașini conduse de un cetățean româno-ucrainean


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, cu cetăţenie româno-ucraineană, nu mai are voie să intre în România timp de un an, după ce polițiștii de frontieră de la Siret au depistat că transportă țigări de contrabandă.

contrabanda tigari (2)

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, vineri dimineața, în jurul orei 3.00, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, C. Vasile, cu cetăţenie româno-ucraineană, în vârstă de 30 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen.

În urma unui control amănunţit, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în locuri special amenajate, în schimbătorul de viteze, pragurile şi portbagajul autoturismului, cantitatea de 2.355 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

„Ţigările în valoare de 2.870 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 lei”, a declarat comisarul-şef Ilie Poroch-Seriţan.

El a menționat că autoturismul marca Volkswagen a fost indisponibilizat în vederea confiscării deoarece avea locaşuri special amenajate pentru transportul ţigărilor. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de