Acasă Actualitate Deputatul PSD Mirela Adomnicai il acuza pe Traian Basescu de „atitudine parsiva...

Deputatul PSD Mirela Adomnicai il acuza pe Traian Basescu de „atitudine parsiva si lasa”


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicai l-a criticat dur pe presedintele tarii Traian Basescu acuzându-l într-o conferinta de presa de „atitudine parsiva si lasa” în cazul divergentelor pe care România le are cu Ucraina privitor la largirea canalului Bîstroie. Parlamentarul sucevean sustine ca presedintele Basescu nu a aplicat prevederile din Tratatul Constitutional al Uniunii Europene semnat recent la Lisabona si în care se prevede foarte clar ca orice problema de mediu excede interesele României.

Mirela Adomnicai l-a mai acuzat pe presedinte ca nu s-a implicat în scandalul generat de un cetatean român în Italia, care zilele trecute a omorât o localnica, motiv pentru care Guvernul de la Roma a decis masuri aspre de represiune pentru cetatenii comunitari care savârsesc acte împotriva ordinii publice din Italia. „Presedintele nu a întreprins nimic pentru a convinge autoritatile italiene ca nu toti românii sunt infractori. Problema trebuia rezolvata juridic iar lipsa de reactie a presedintelui a pus într-o postura foarte delicata cei peste 2,5 milioane de români care lucreaza în afara granitelor”, a mai spus deputatul sucevean.



Mirela Adomnicai este de parere ca presedintele Traian Basescu „trebuia sa negocieze reactia autoritatilor italiene. Din punctul meu de vedere nu este întâmplatoare lipsa de reactie a presedintelui mai ales ca a avut la începutul mandatului sau cuvinte negative la adresa câtorva tari”, a mai spus parlamentarul PSD.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version