Un avocat din Rădăuți care a falsificat contractul unui client pentru a obține 15.000 de euro a fost trimis în judecată


Intră acum și în grupul de

Un avocat din cadrul Baroului Suceava, care activează la Rădăuţi, a fost trimis în judecată de Parchetul Curţii de Apel Suceava pentru că a falsificat un contract al unui client, incluzând o clauză privind onorariul de succes de 15.000 de euro.

BANI

Potrivit Parchetului Curţii de Apel Suceava, este vorba despre avocatul Eugen Laurus, acesta fiind trimis în judecată pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată şi tentativă de înşelăciune.

Bărbatul este acuzat că a falsificat un contract de asistenţă juridică din 12 aprilie 2005 pentru a obţine 15.000 de euro, iar documentul l-a folosit în 2 decembrie 2014 drept titlu executoriu la Judecătoria Rădăuţi.

Astfel, înscrisul falsificat investit cu formulă executorie a fost dat de avocat unui executor judecătoresc din Rădăuţi care a dispus deschiderea unui dosar de executare silită faţă de respectivul client şi a şi emis în încheiere de încuviinţare a executării silite privind obligaţia clientului de a achita onorariul de succes de 15.000 euro. (N.B.)


Intră acum și în grupul de