Afacerea cu ceasuri de lux realizate de doi tineri din Suceava, se va dezvolta accelerat după cooptarea a unui antreprenor clujean

O afacere cu ceasuri de lux realizate de doi tineri din Suceava ar urma să se dezvolte accelerat după ce în firmă a fost cooptat un antreprenor clujean.

Noah Watches

Potrivit zf.ro, antreprenorul clujean Cătălin Chiş, care deţine grupul de firme Active Power Solutions, cu activităţi în domeniul tehnologiei, a preluat un pachet de acţiuni în cadrul companiei NOAH Watches.

NOAH Watches este un startup românesc de design şi producţie de ceasuri de lux.

Afacerea NOAH Watches a fost lansată în urmă cu un an de doi tineri antreprenori din Suceava, Iosif Harasemiuc şi Ruben Perju, şi este activă în industria fashion de produse de lux, producând ceasuri realizate manual din lemn, precizează sursa citată.

“Interesul comun este ca, folosind experienţa noastră de business, să accelerăm dezvoltarea NOAH”, a declarat Cătălin Chiş.

Alături de el, şi Erik Barna, un alt membru al grupului de companii APS, a preluat un pachet de acţiuni.

Strategia de dezvoltare şi nivelul investiţiilor pentru 2016 vor fi stabilite în perioada următoare, iar managementul operaţional al companiei va fi asigurat în continuare de Iosif Harasemiuc.(N.B.)

Sursa foto Facebook NOAH Watches