Dezastru la examenul pentru funcţia de director general pentru Casele de asigurări de sănătate din judeţe. Nimeni nu a trecut proba scrisă, inclusiv candidaţii din Suceava


Intră acum și în grupul de

Dezastru la examenul pentru funcţia de preşedinte-director general organizat de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate pentru locurile vacante la Casele de asigurări de sănătate din judeţe.

Din cei 47 de candidaţi pentru cele 42 de funcţii vacante din judeţe şi municipiul Bucureşti, nici unul nu a trecut de proba scrisă, aceştia având posibilitatea de a contesta rezultatul.

Cristi Bleortu (2)

Doi candidaţi suceveni s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de preşedinte-director general al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava organizat de CNAS, Victor Cristi Bleorţu şi Carmen Bădoi.

La proba scrisă care s-a derulat miercuri, Carmen Bădoi a absentat, iar Victor Cristi Bleorţu a fost respins având un punctaj de 5,8 puncte.

 

Victor Cristi Bleorţu ocupă, în prezent, funcţia de preşedinte-director general interimar al CAS Suceava, iar Carmen Bădoi a fost director economic al CAS Suceava în perioada februarie 2011-mai 2013.

 

Concursul constă într-o probă scrisă care s-a desfăşurat în data de 2 martie şi un interviu ce se va desfăşura în termen de maxim 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

 

Interviul constă în testarea, pe baza unui plan de interviu, a cunoştinţelor teoretice, practice şi a abilităţilor/competenţelor manageriale.

 

Competenţele manageriale vor fi testate prin susţinerea unui plan de management pentru atingerea obiectivelor prin raportare la indicatorii de performanţă aprobaţi prin Ordinul Preşedintelui CNAS nr.799/2015, care va fi elaborat pentru perioada mandatului, luând în calcul indicatorii pentru un an bugetar şi va fi adaptat sistemului de asigurări sociale de sănătate.

 

Planul de management, în formă scrisă, va fi depus odată cu dosarul de înscriere la concurs.

 

(N.B.)


Intră acum și în grupul de